Gabriellas ordlycka

Gabriellas ordlycka

Om bloggen

En blandning av allt det som är livet, uttryckt i ord som blir ordlycka, ibland snubblande nära olyckan.

Sol idag!

BlandatPosted by Gabriella Wed, December 11, 2013 14:17:38
Har vikt hela den här dagen till att vara och att skriva. Började med meditation medan solen gick upp. Lättare att följa en guidad meditation, men jag tränar mig att nöja mig med bara musik och ibland endast tystnaden och mina egna hjärtslag. Blir nog dagens julkalenderpoesi av dagens meditationsmusik.

Efter det skriv och sedan plötsligt bubblande glädje. Någon annans totala lycka som jag fick dela, vara en del av. Lika mycket min glädje, att få dela. Av den sprudlande sorten där det är svårt att hitta ord och man bara gnistrar tillsammans. Gnistrar som snön under solen.

Tog mig till änden av ett kapitel i Kim-manuset. Ett kapitel där Kims syster får mer plats. Under veckan på Frötuna i somras fick jag feedback med önskemål om att mamman och systern behöver bli tydligare och kan få ta mer plats. Det hände i det här kapitlet och under de sista meningarna uppenbarade sig en hemlighet som systern bär som jag inte kände till. Den kom helt självklart, som ett förtroende, men med vetskap om att jag måste blotta den. Märkligt när det blir så här, märkligt som solen i december.

Väggen ovanför skrivbordet där jag sitter de här dyrbara stunderna blev till ett solens konstverk. Bekräftade för mig att det är ljuset och mörkret som skapar det vackra i livet och gör gnistorna synliga.  • Comments(0)//gabriellas.ordlycka.se/#post320