Gabriellas ordlycka

Gabriellas ordlycka

Om bloggen

En blandning av allt det som är livet, uttryckt i ord som blir ordlycka, ibland snubblande nära olyckan.

Kraft i att inspirera

Jag skriverPosted by Gabriella Thu, October 15, 2015 22:19:34
Lät den här dagen vara en långsam med extra sömn, extra skön frukost och en stilla stund med sol på altanen i den här magiska oktobermånaden då ljuset fortfarande finns kvar. Alla intryck från gårdagskvällen har fått sjunka in. Vår Momentskväll då jag och Victoria själva stod för innehåll och inspiration.

Det finns en sådan kraft i att få dela med sig till andra som vill ta emot. Vi utmanade deltagarna, bad dem att ge sig på det ovana, tänka en ny tanke. Alla bidrog, alla deltog. Vilken härlig känsla! Precis som vid mina skrivarkurser gav det mig inspiration. Får så mycket tillbaka när jag ger. Får dela andras glädje och nyfikenhet. Extra givande att få göra det tillsammans, med någon som gett sig ut på samma resa, som också strävar efter att fylla dagarna med det som ger glädje.

Den här dagen blev det extra allt, men alldeles perfekt lagom. Har avslutat kvällen vid mitt manus. Bockat av en punkt som krävde att ett kapitel blev till två och som nästan fick mig att skriva in ett helt nytt kapitel. Allt föll på plats efter en skön stund ute bland höstglöd och fågelsång. Jag hittade en lösning, en plats i ett kapitel för den nya text som saknats. Nu finns den där. Nu har jag skrivit de saknade orden och det är så tydligt nu när de finns att berättelsen behövde dem.

Nu ska jag avsluta långsamt också. Släcka ner, värma en kopp te, släppa taget om dagen och invänta nästa.  • Comments(0)//gabriellas.ordlycka.se/#post571