Gabriellas ordlycka

Gabriellas ordlycka

Om bloggen

En blandning av allt det som är livet, uttryckt i ord som blir ordlycka, ibland snubblande nära olyckan.

En inramad helg

BlandatPosted by Gabriella Fri, November 06, 2015 18:11:12
Den här helgen är inramad. Av en fredag och en måndag. Två dagar som är lite extra speciella för mig den här gången.

I dag, fredag, fanns min annons för skrivdagarna i november i Tidningen7. Tycker om att annonsera, inte nödvändigtvis att betala annonsen, men att få visa upp att jag gör, att jag finns, att jag har att ge till den som vill. Till den som längtar efter kreativitet.

På måndag kommer ett beslut. Ett beslut om det ekonomiska bidrag jag sökt för ett bokprojekt jag så gärna vill genomföra. Har en god känsla i kroppen och håller tummarna. Vilar ändå i tillförsikten att det kommer att ordna sig oavsett, men kanske just på det här sättet.

En inramad helg. Förutom av fredag och måndag även av skönt familjemys och en farsdag. En möjlighet att visa uppskattning till en person som stöttar mig oavsett vad.

Förresten, höll på att glömma, dansade i bilen idag. Så härligt när en låt spelas och jag plötsligt blir medveten om att jag ler och att mina axlar rör sig i en stillasittande dans! Kommer inte ihåg vilken låt den var, hade inte hört den tidigare, men det spelar ingen roll. Du har alldeles säkert en alldeles egen låt som du dansar till, i bilen eller var du än är.
Helgkram!

  • Comments(0)//gabriellas.ordlycka.se/#post581