Gabriellas ordlycka

Gabriellas ordlycka

Om bloggen

En blandning av allt det som är livet, uttryckt i ord som blir ordlycka, ibland snubblande nära olyckan.

Vandrade gatorna

BlandatPosted by Gabriella Sun, November 15, 2015 18:47:00
Tar med en mening från mitt förra inlägg. "Stå stilla och fortsätt att andas." Så passerade gårdagen, lördagen. Dagen efter 13/11. Jag kan inte sätta ord på det, hittar dem inte och vill inte leta. Saknar filter och Paris smärta och sorg tränger sig så nära. Låter det kännas, det som måste kännas. Rädsla, hopplöshet och svart sorg.

Nu har den här dagen, söndagen, snart passerat. En dag jag fått dela med fem fantastiska skrivarsjälar som valt att dela sin dag med mig, med kreativiteten och med andra likasinnade. Där fanns ord, andra ord, de som behövde komma just idag. Där talade vi om vad vi behöver för att hitta till vår kreativitet, för att känna inspiration. Vi delade glädjen över att orden kommer, att de liksom redan finns där och väntar på att vi ska skriva dem. Det blev en mjuk novemberdag, där all världens mörker för en stund kändes lite varmare, lite mer uthärdligt. Skrivkurser kan ha den effekten.

I maj i år var jag med min familj i Paris. Vi vandrade gatorna och levde lättsamt. Nu önskar jag det till dem som finns där livet tillfälligt förvandlas till mardröm, i Paris eller på andra platser i världen. Jag önskar kärlek, ljus, värme, trygghet och frihet. Önskar av hela mitt hjärta.
  • Comments(0)//gabriellas.ordlycka.se/#post584