Gabriellas ordlycka

Gabriellas ordlycka

Om bloggen

En blandning av allt det som är livet, uttryckt i ord som blir ordlycka, ibland snubblande nära olyckan.

Väntar vilsen

Jag skriverPosted by Gabriella Fri, July 08, 2016 20:58:40

Det har varit tyst länge nu. Ibland kommer längtan att skriva något här, men det finns ett motstånd. Jag vet inte vad det beror på, vet inte heller hur jag ska komma förbi det. Nu släpper jag taget en stund, väntar och ser vad som blir nästa steg. Vad som kommer. Kanske ett annat format, kanske en annan inramning, ett annat anslag. Jag vet inte. Det är lika i mitt skrivande just nu. Jag vill skriva, jag skriver, men det är aldrig självklart vad, finns inte en tydlig riktning. I skrivandet väntar jag inte, men jag känner mig lite vilsen. Litar till min tro på att skriva sig framåt, skriva saker till sig, så jag fortsätter att skriva. För att jag är en skrivare.

Kanske beror min vilsenhet på osäkerheten kring bokmanuset, att jag väntar där också, i tvivel och utan fotfäste. Om en vecka ska jag få en återkoppling från ett förlag. När den kommer kanske något blir tydligt.

Det kommer att fortsätta vara tyst här men jag finns kvar. Jag skriver vidare. Jag berättar för dig på facebook om du vill. Jag dyker kanske upp på Instagram, under namnet Ordlycka. Har inte funnits där tidigare, tänkt att där är det bild, inte text och ord. Men tänker nu att där är uttryck och kontakt. Det vill jag ge, det vill jag dela med mig av.

När jag vet vad det är jag väntar på berättar jag och visar vägen, riktningen jag vandrar vidare i. Sommaren är i full blom och jag låter solen värma min hud, låter ljuset förtydliga världen för mig, den ljumma vinden lugna mig i min lite vilsna stund.


  • Comments(0)//gabriellas.ordlycka.se/#post608