Gabriellas ordlycka

Gabriellas ordlycka

Om bloggen

En blandning av allt det som är livet, uttryckt i ord som blir ordlycka, ibland snubblande nära olyckan.

Stackars R

AlfabetetPosted by Gabriella Sun, April 14, 2013 22:06:15
Avslutade alfabetet häromdagen.

Har under ett år nu skrivit inlägg under kategorin Alfabetet. Låtit den bokstav som stått på tur finnas med mig och väcka tanken. Landat orden som de kommit. Nöjd var jag när jag lät bokstaven Ö:s ord skrivas till punkt. Projekt avslutat. Men någon knackade mig på axeln, harklade sig och presenterade sig som Stackars R.

Stackars R glömdes bort. Fick inte vara med, ignorerades och blev hoppad över. Jag har svårt att tolka Stackars Rs känslor. Tror inte det är bitterhet, snarare en invand blygsamhet som Stackars R burit på i många år. Stackars R har rätt till upprättelse, även om inget krav ställts på detta. Men med tanke på den styrka som Stackars R håller sig fast vid min tröjärm, råder det inga tvivel om att Stackars R behöver få sina ord skrivna.

Jag kan inte lova när, jag kan inte lova vilken form eller vilket innehåll det blir, men jag lovar att Stackars R kommer att få komma till tals, inom en inte alltför avlägsen framtid.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.