Gabriellas ordlycka

Gabriellas ordlycka

Om bloggen

En blandning av allt det som är livet, uttryckt i ord som blir ordlycka, ibland snubblande nära olyckan.

Känslan efteråt

Talade ordPosted by Gabriella Wed, May 15, 2013 22:06:50
Hur det känns efteråt.

Efter något utmanande, men samtidigt väldigt roligt. Trött, urladdad, lycklig, lugn och ivrig. En märklig röra av känslor som jag gärna känner om och om igen. Har kommit hem efter Pecha Kucha Night Örnsköldsvik, där jag för andra gången gjorde en presentation. På samma tema som den förra, min ordlycka. Men med mer fokus på poesin, att jag vill tala den och var det jag skriver kommer ifrån.

Lite krångel med teknik. En slinga med musik som inte gick ut i högtalarna. Behöll lugnet och litade på mig själv. Bestämde mig för att inte lägga någon som helst skuld på någon. Inte på mig själv heller. Det var väl tänkt att bli så. Perfekt är inte alltid bra. Personligt går alltid hem.

Ska göra ett försök att plocka upp mina två PechaKucha-presentationer här på bloggen. Ge mig bara lite tid.

Fick fin respons efteråt och tar till mig den. Tror på den. Vad ska jag annars göra med den? Har ibland lätt att förvränga, tolka och tro att saker någon säger betyder något annat. Gör inte så längre. Litar på mina egna ord, litar på andras. Alltid när de kommer från människor som jag vet bryr sig om.

Ville ge kärlek i kväll. Uppmana andra att ge sin kärlek till sig själva också, inte bara till andra. Tror att jag nådde fram. Vet att jag gjorde mitt allra bästa försök. Sökte reda på min egen känsla av att jag faktiskt tycker om det mesta som är jag. Jag är bra. Jag är jag.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.