Gabriellas ordlycka

Gabriellas ordlycka

Om bloggen

En blandning av allt det som är livet, uttryckt i ord som blir ordlycka, ibland snubblande nära olyckan.

Programledare

Talade ordPosted by Gabriella Fri, November 21, 2014 20:53:01
I går var det Pecha Kucha Night här i Örnsköldsvik. Det är min arbetsgivare som är arrangör för de här härligt inspirerande kvällarna och igår var det premiär för mig att vara programledare. Konferencier med ett finare ord. Pirrigt så klart, men jag vet att jag tycker om att kliva in i den rollen. Jag stortrivdes verkligen igår. Allra bäst efter en stund när jag kunde slappna av helt och vara både personlig och spontan.

Jag har lärt känna mig själv rätt bra nu när det kommer till att tala inför folksamlingar. Det går som hejsan första två, tre minuterna. Sedan kommer det alltid en stund då jag svajar, tappar tråden, men finner den igen och skickar några arga tankar till mig själv för att jag inte får till det "perfekt". När jag lyckas släppa de tankarna och tar mig vidare känns allt som en rolig lek där jag har full kontroll utan att egentligen ha någon som helst koll. Kontakten med publiken infinner sig och jag njuter verkligen.

Jag tar med mig känslan från i går. Känslan av att vara nöjd, att det jag gör alltid är gott nog, ibland briljant och ibland mindre bra men ändå okej. Ska fundera på hur jag kan lura mig själv förbi den där svajande känslan som kommer efter några minuter. Eller bara hantera den med lite mer vänlighet mot mig själv. För jag tror faktiskt inte att det är någon annan som märker när den kommer och jag trivs så bra där i strålkastarskenet att jag inte vill låta svajande känslor stå i vägen för mig.


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.