Gabriellas ordlycka

Gabriellas ordlycka

Om bloggen

En blandning av allt det som är livet, uttryckt i ord som blir ordlycka, ibland snubblande nära olyckan.

Ödmjuk

Talade ordPosted by Gabriella Sun, March 29, 2015 00:03:31
Det är sent, jag är lite trött. Det har varit rätt mycket de senaste veckorna och vi har flyttat med jobbet, bytt lokaler, blivit än mer aktivitetsbaserade. Jag finns bland 280 kollegor nu, jämfört med drygt 30 tidigare. Fler ansikten, fler leenden, fler att möta, mer ljud. Det har varit intensivt och det har påverkat mig. Ändå är de positiva känslorna fler än de negativa. Jag trivs och livet pågår och jag följer med och gör det bästa av det, njuter längs vägen.

I kväll fick jag vara konferencier under Earth Hour-firandet på Stora Torget i Örnsköldsvik. Det kändes fint, det gick bra, där fanns många engagerade människor som gav av sin värme och skapade energi tillsammans. Känslan av ödmjukhet infann sig och jag tycker så mycket om den. Känslan att vilja buga sig inför det som är större än vår mänskliga tillvaro, det som är alltet runt om oss. Vinden, mörkret, ljuset, stjärnorna och evigheten. Poesi kommer i dessa stunder...


Vi är norrsken, vi är ljus
vi är jordens eviga brus
stjärnströssel och mångrus

Älska oss, hata oss
glöm förlåt
vi lever i högmod
det blir vårt fall

Människor, gåtor, irrbloss
jag bugar mig inför jorden
tackar för orden  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.