Gabriellas ordlycka

Gabriellas ordlycka

Om bloggen

En blandning av allt det som är livet, uttryckt i ord som blir ordlycka, ibland snubblande nära olyckan.

Skrivkurs i vinterskrud

BlandatPosted by Gabriella Sun, November 22, 2015 20:26:51
Vinterljus, äntligen! Det kom och det ramade in skrivkursen jag gav idag. Solen sken in i rummet under ett par timmar och blandade sin energi med deltagarnas lyskraft. Det blev magi, som det alltid blir. Skrivarsjälar med skrivarlängtan skapar skrivarglädje och jag får vara den som varsamt ledsagar och inspirerar. Vilken förmån.

Vi avslutade dagen med en runda där vi delade känslor, tankar, viljor, önskningar och insikter. Blir så glad att höra orden som kommer. Ord som "ja, allt är skrivet, men inte av mig" och "det behöver inte bli något, det är gott nog att bara skriva".

Jag landar skönt trött här hemma, så oerhört tacksam över att jag får väcka skrivandets glöd hos andra. Samtidigt som jag ger, får min egen glöd näring och växer. Nya skrivprojekt lockar och nya idéer om hur jag kan fortsätta dela med mig av och inspirera med min egen skrivarglädje, min ordlycka.

Avslutar idag med en påminnelse. Den om att göra. Så viktigt att upprepa. Finns det något du längtar, något du vill, något du vet att du behöver? Börja göra. I det lilla, i hemlighet, eller så som det passar dig. Bara du börjar, så att du kan fortsätta.

Kommer att sova gott i natt, med vinterglitter i mina drömmar!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.