Gabriellas ordlycka

Gabriellas ordlycka

Om bloggen

En blandning av allt det som är livet, uttryckt i ord som blir ordlycka, ibland snubblande nära olyckan.

Medveten vila inför det nya

SjälenPosted by Gabriella Tue, January 05, 2016 17:55:02
Det nya året är fem dagar gammalt nu. Fem dagar fyllda av ingenting. Jag har valt att medvetet vila. Lagt mig platt, suttit stilla, gjort några få knop och sedan landat igen. Sovit, blundat, lyssnat, läst, sett på TV, slöat.

Dagarna under jul och inför nyår var fyllda av en hel del ansträngning. Det kändes i kroppen när jag vaknade den första morgonen i år. Det visade sig i ett rejält munsår och lätt feber. En infektion kanske, eller symptom på stress, jag vet inte men jag kände igen känslan och det är en känsla jag inte leker med längre. Vet att den lätta tröttheten snabbt kan gå över i en förlamande variant.

Medveten vila är en prefekt variant av meditation. Det skapas utrymmen mellan tankarna och livet stannar upp. Medveten vila, tycker om den. Har efter de här fem dagarna inte hunnit tröttna. Inspirationen börjar komma och jag har både plats och energi att ta emot den. Det här ska bli ett bra år, med en mjuk start i en skön känsla. Önskar dig detsamma!
  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Madde Wed, January 06, 2016 12:59:53

Ett bra år ska det bli, det är det vi jobbar för. God fortsättning kära vän.