Gabriellas ordlycka

Gabriellas ordlycka

Om bloggen

En blandning av allt det som är livet, uttryckt i ord som blir ordlycka, ibland snubblande nära olyckan.

Tack för orden Bodil

BlandatPosted by Gabriella Sat, February 06, 2016 18:14:18
I det som kallas Bokmärkesfältet på min dator står det bland andra namn Bodil. En länk till en källa av inspiration, krasshet och bitterljuv humor, det som är Bodil Malmsten för mig.

Bodil har funnits i bokmärkesraden sedan första gången jag klickade upp webbläsaren på den här datorn. Funnits där, ett klick bort. Hon har funnits med vid alla mina skrivkurser, hjälpt mig att inspirera andra genom att låna mig sina ord i "Så gör jag - konsten att skriva".

Det fina den här dagen är att Bodil fortfarande finns kvar. På samma platser där jag hittat henne förut. I mitt bokmärkesfält och i böckerna. Hon kommer aldrig mer att kunna ge mig nya ord, men alla hennes ord fram till nu finns kvar. Tack för det Bodil, tack för orden.

En av mina favoriter bland Bodils alla betraktelser är hennes berättelser om Familjen Tejp. En familj som ibland har det trassligt, men som alltid är en familj. En familj som håller ihop.

Behöver du lättsam läsning och känner du ett behov att projicera all världens problem på ett kontorsmateriel, då ska du följa länken och läsa Bodils berättelser om Familjen Tejp. Själv funderar jag på att hitta en egen familj att skriva om. Jag ska inte söka den medvetet, den ska få komma till mig. Kanske blir det omaka sockar, kanske platslock som inte har någon platsburk att sitta ihop med. Vi får väl se.
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.